Kit Harington se prijavio na rehab

29/05/2019

Zbog stresa.

Zvijezda serijala Game of Thrones, Kit Harington upravo se prijavio na rehabilitaciju, saznaje Cosmopolitan.

Nedavno su stigle glasine o tome da se slavni glumac prijavio u kliniku za rehabilitaciju, no njegovi su menadžeri te glasine opovrgnuli rekavši da se radi o “wellnessu”

“Kit je odlučio iskoristiti pauzu koju ima [nakon snimanja zadnje sezone Game of Thrones] kako bi proveo više vremena u wellnessu kako bi radio na nekim svojim osobnim problemima," pisalo je u Harringovom priopćenju.

kit-0407060908

Page Six je nakon toga objavio da se ne radi o “wellnessu”, nego o luksuznoj mentalnoj / rehabilitacijskoj ustanovi u Connecticutu i da se Kit tamo nalazi od kraja snimanja posljednje sezone Game of Thrones. Po izvorima koji su razgovarali s Page Six novinarima, u tu se instituciju prijavio zbog premorenosti i velikog stresa. Entertainment Weekly potvrdio je te navode.

Entertainment Weekly također je objavio da je ta ustanova u Connecticutu specijalizirana za “psihološki coaching, prakticiranje meditacije i kognitivnu bihevioralnu terapiju u službi borbe protiv stresa i suočavanje s negativnim emocijama." Drugi izvor je rekao da je Haringtonova žena, Rose Leslie, Kitu pružila potporu o toj odluci.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj