Kim progovorila: ‘Bila sam spremna na najgore, mislila sam da će me silovati’

20/03/2017

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian, po prvi puta je javno progovorila što se točno dogodilo 3. listopada prošle godine, noći kada je opljačkana u hotelu u Parizu

‘Teško mi je povjerovati da su se te stvari uopće dogodile’, rekla je Kris Jenner tijekom nedjeljne epizode Keeping Up with the Kardashians te dodala kako se bajkovito putovanje u Pariz pretvorilo u pravu noćnu moru. Teror na nedužne ljude, riječi su kojima su Kourtney Kardashian i Kendall Jenner opisale stravu koja se dogodila u francuskom glavnom gradu.

‘Oko tri sata ujutro, bila sam u noćnom klubu, i dobila sms poruku od Simona, našeg stilista, koji me pitao tko je u sobi s Kim, i rekao da je čuo Kim kako govori ‘samo uzmite što god želite’, ispričala je Kourtney. Otrčala je u WC kluba i dobila Kim na mobitel. ‘Sva u šoku, govorila je ‘upomoć’, ‘upomoć’, ‘upomoć”, ispričala je Kourtney i rekla da je odmah shvatila da joj je sestra u velikoj opasnosti.

Khloé Kardashian, koja je bila u Clevelandu kada je saznala za pljačku, odmah nakon toga posjetila je Kim u njihovom domu u Los Angelesu. Kim je ispričala da kada su pljačkaši otišli, a došla policija, nije znala može li im vjerovati ili ne, jer su bili identično obučeni kao pljačkaši.

Kada su me bacili na krevet pomislila sam: ‘Dobro, ovo je trenutak kada će me silovati’. Bila sam psihički spremna na najgore’, ispričala je Kim. Prisjetila se i trenutka kada su pljačkaši doveli zaštitara zgrade kojeg su također vezali. Počela je vikati: ‘Hoćemo li umrijeti? Mislim da ne razumiju što govorim, ali molim te reci im da imam djecu’, prisjetila se.

Podsjetimo, Kim Kardashian u listopadu prošle godine proživjela je noćnu moru. Maskirani naoružani muškarci upali su u hotelsku sobu te su je vezali i zaključali u kupaonici. Ukrali su nakit vrijedan oko 9 milijuna eura. Kim je nakon toga pala u tešku depresiju i cijeli tim psihijatara joj je pomagao da se ustabili.

Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj