Kim posjećuje psihijatra tri puta tjedno

11/11/2016

Pljačka koja joj se nedavno dogodila, ali i planetarna slava i život pod reflektorima koji se ne gase, krivi su za njezino loše psihičko stanje u kojem se najpoznatija svjetska starleta nalazi...

Kim posjećuje psihijatra tri puta tjedno, pišu svjetski mediji. Dodaju kako slava starleta to čini jer želi što prije vratiti psihičku stabilnost i nastaviti sa svojim životom. Trenutno vrijeme najviše provodi u svojoj vili u Los Angelesu, a za sebe je i neobično tiha na društvenim mrežama, na kojima je inače palila i žarila.

Navodno 36-godišnja Kim dobro ne spava jer je muče noćne more koje ima od nemilog incidenta, odnosno oružane pljačke koju je doživjela nedavno u Parizu. Sve od kako su joj još uvijek nepoznati pljačkaši uperili pištolj u glavu i zavezali, Kim živi u strahu i stalno joj se vraćaju sjećanja tog događanja. Svjesna je da joj treba stručna pomoć pa tri puta tjedno posjećuje psihijatra.

Njezino rastrojeno psihičko stanje moglo bi je koštati i velike sume novaca. Procjenjuje se da je već sada zbog šutnje na društvenim mrežama izgubila milijune dolara, te da će joj neki sponzori zbog toga prekinuti ugovore. No, njezina majka Kris Jenner ponovno je pokazala svoj poduzetnički duh. Ona planira iskoristiti pljačku koja se dogodila Kim kao podlogu za scenarij po kojem će se snimati film.


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj