Kim nije Kanyeova Beyonce

20/04/2012

Kad neke poznate osobe postanu par, za očekivati je da se oko njih zavrte razne glasine. Jedna od njih je da je Kanye West Kim Kardashian nazvao "svojom Beyonce". E, to nije točno

kim kardashian


Opće je poznato da su Kanye West i Jay-Z veliki frendovi, i ne samo frendovi, nego i suradnici koji imaju cijeli album "Watch the Throne". No, kad se pojavila priča kako je Kanye West rekao da je njegova nova cura, Kim Kardashian, njegova Beyonce, to je izazvalo dosta nevjerice. Istina je da West ima ego galaktičkih razmjera, ali uspoređivanje slavne Beyonce s Kim, čiju se reputaciju najblaže može nazvati upitnom, valjda je i za njega previše pa je to zanijekao, rekavši da ta izjava ne nalikuje njemu.

Ono što nije zanijekano, iako dio medija i to očekuje, jest sama romansa glazbene superzvijezde i reality starlete. Kim Kardashian još dobiva packe zbog 72 dana dugog braka s Krisom Humphriesom, za koji se svi slažu da je bio čisto privlačenje pažnje pa je čak nedavno izjavila kako se od "razočaranja oporavlja i da će malo pričekati s ljubavi". To je trajalo par dana, dok nju i Kanyea nisu vidjeli na dejtu u jednom njujorškom kinu. Nije to jedini spoj na kojem su zapaženi, a čuje se da Kanye svoju novu dragu namjerava odvesti na romantični izlet na luksuzno uređen karipski otok.

West i Kardashian navodno su nešto petljali već i prije nego što je ona počela neslavno propalu vezu s Humphriesom. I oni bliski glazbeniku kažu da je jako, jako zagrijan. Ne treba veći dokaz od stihova Kanyeove nove pjesme "Theraflu": "I admit I fell in love with Kim/'Round the same time she fell in love with him/That's cool, babygirl, do your thing/ Lucky I ain't had Jay drop him from the team."
Iako, toj bi ljubavi na put mogla stati - politika. Dobro ste pročitali jer tko zna što će biti ostvare li se Kimini planovi da se kandidira za gradonačelnicu Glendalea u Kaliforniji. Kim je to velika želja jer ondje živi brojna armenska zajednica kojoj bi željela pomoći. Samo se sad mora preseliti u Glendale i tamo živjeti najmanje pet godina. Nismo sigurni da je Kanye za takve planove...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj