Kim Kardashian posjetila lažnu Met Galu na snimanju 'Oceanovih osam'

18/01/2017

I nije bila sama, i Kendall i Kylie su bile s njom...

Malo pomalo Kim Kardashian se vratila u središte svih zbivanja. Pratili smo gotovo nestvarno slatke objave na Instagramu njenog supruga i njihove djece, a i nedavno se pojavila u javnosti u Dubaiju u svrhu snimanja beauty tutorijala.

A ovog se ponedjeljka pojavila super sređena, od glave do pete u Givenchyju, za potrebe snimanja filma 'Oceanovih osam'. Film u kojem glumi praktički 80% holivudskih zvijezda pronašao je mjesta i za Kylie i Kendall, a sestre su snimljene kako za potrebe filma posjećuju lažnu Met Galu.

2
S obzirom na poprilično ležeran outfit, pretpostavljamo da prema scenariju Kylie nije dobila pozivnicu za Met Galu, no svejedno se na njoj odlučila pojaviti. A kako prenosi 'Page Six', producenti 'Oceanovih osam' trenutno su fokusirani na snimanje jedne od krucijalnih scena - upravo one o održavanju Met Gale.

1

U filmu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u lipnju iduće 2018. godine glumit će između ostalih i Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson i mnoga druga slavna imena. I sestre Kardashian, naravno!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj