Kim Kardashian i Kanye West objavili razvod braka: “Dosta joj je.”

16/01/2021

Čini se kako se stvari nisu popravile od prvih glasina tome kako se Kimye ljubavi bliži kraj.

Proljetno je čišćenje ove godine stiglo nešto ranije pa dok mi još sortiramo potrgane pulovere u nadi da će proljeće ove godine malo požuriti, Kim je odlučila okončati dugogodišnji brak.

Iako je priznala kako ne žuri s podnošenjem papira za rastavu, mediji pišu kako već odavno zna da West neće biti dio njezine vizije o budućnosti. Naime, čini se kako je Kanyeovo ponašanje za Kim prešlo svaku granicu te kako se više od ičega želi fokusirati na djecu i svoj vlastiti život.

No, što je poslužilo kao okidač odnosno kap koja je prelila čašu? Pa, izvori bliski Kim navode kako je sve počelo prošlo ljeta tijekom Kanyeove kandidatura za predsjednika države, a zatim i njegovih brojnih izjava na Twitteru. Naime, Kanye pati od bipolarnog poremećaja te unatoč brojnim načinima na koje mu je pokušala pomoći, Kim jednostavno ne vidi izlaz iz noćne more u koju im se život s vremenom pretvorio.

 

Osim što je odbio pomoć, West je odbio piti propisane lijekove unatoč silnim obećanjima da će se liječiti još u kolovozu kada je par očajnički pokušavao spasiti brak osuđen na propast.

Nadalje, slavna Kardashianka sada i sa sigurnošću zna da njihovoj vezi jednostavno nema spasa i svakim je danom korak bliže tome da ju okonča. U međuvremenu se fokusira na sebe, djecu i niz projekata koji ju očekuju u 2021. godini. 

 

Ako se ostvari, za Kim će ovo biti treći po redu razvod braka.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj