Kesha: novi spot obračun sa silovateljem?

07/07/2017

Slavna pjevačica se vraća s novom pjesmom u kojoj se obračunala sa svojim bivšim producentom kojeg je optužila za silovanje

Da, na Youtube kanalu prije nekoliko dana pojavila se nova pjesma / novi spot naslovljen Prayer. Autorica pjesme, Kesha, ovom pjesmom najavljuje novi album Rainbow koji izlazi u kolovozu 2017., a to je ujedno i njezin prvi singl u posljednje 4 godine.

No, ono što je kod pjesme Prayer možda najzanimljivije su tekstovi (koje je potpisala Kesha), i koji su očito upućeni Dr. Lukeu, slavnom producentu koji je za Keshu napravio njezine najveće hitove Tik Tok & We R Who We R.Prisjetimo se, Kesha je prije 2 godine podnijela tužbu protiv Dr. Lukea, producenta s kojim je blisko surađivala, a bitka na sudu je trajala 18 mjeseci. U travnju 2017. Kesha je povukla sve tužbe jer joj je, kako tvrdi bila "emocionalno preteška za njezin slobodan duh". Dr. Luke pak tvrdi da "nije silovao Keshu, i da nikad nije imao seks sa njom, i da mu je bila kao sestra."

DR. LUKE


U pjesmi Prayer, Kesha kaže: “You brought the flames and you put me through hell, I had to learn how to fight for myself. And we both know all the truth I could tell, I’ll just say this, I wish you farewell, I hope you’re somewhere praying.”

Očito, tekstovi se odnose na Dr. Lukea...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj