Katy Perry je poslala Taylor Swift grančicu mira!

09/05/2018

Znači li to da su se napokon pomirile?

Evo što znamo: Taylor Swift, čija je svjetska turneja Reputation jučer (9.5.'18.) počela, objavila je na Instagram Story video u kojem nekome zahvaljuje na buketu. Točnije, ne buketu, već maslinovoj grančici (koja, BTW, simbolizira mir, ako niste znali). Uz grančicu mira, napisala je "Thanks Katy" u storyju, i dodala dvostruki emoji srca.

Iako nismo 100% sigurni, mi mislimo da se radi o Katy Perry. Jer, koliko postoji Katy u životu Taylor Swift? I koliko Katy bi Taylor Swift poslalo grančicu mira?

123

Ali to nije sve. Malo je teže točno pročitati što piše u poruci koja je došla uz maslinu, ali ako se skoncentrirate, evo što ćete pročitati:

"Hey old friend,

I've been doing some reflecting on past miscommunications and the feelings between us. I really want to clear the air..."

U prijevodu:

“Hej, stara frendice,

Malo sam razmišljanja o našim prijašnjim nesporazumima, i osjećajima između nas. Stvarno bih htjela rasčistiti zrak…"


Katy & Taylor su svoju zavadu počele 2013., a posvađale su se oko plesača koji su iz tima Katy prešli u tim Taylor. Taylor je nakon toga objavila spot "Bad Blood”, i objasnila kako je tekst za pjesmu napisala inspirirajući se “jednom pjevačicom s kojom se posvađala zbog jedne poslovne odluke.”

Od tada, svađe se nastavljaju preko intervjua, spotova, i tekstova pjesama, ali možda će maslinova grančica natjerati obje da malo stanu na loptu?

Fotografija: Profimedia, Instagram Taylor Swift

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj