Kardashianka (opet) naljutila fanove

05/02/2017

Sad se već može zaključiti da nema člana slavne obitelji Kardashian koji neće iznenaditi svojim bizarnim ponašanjem, zaključivanjem i djelovanjem. Kendall Jenner ovog je puta napravila suludu stvar iz još bizarnijeg razloga, a nije prošlo puno prije nego su krenule kritike s društvenih mreža...

Zgodna 20-godišnja Kendall Jenner odlučila se na radikalan zahvat, a sve kako bi držala svoju manekensku liniju pod kontrolom, pišu svjetski mediji. I dok bi rijetki pojedinci mogli dokučiti da boja prostorije i apetiti imaju ikakve veze, dobro informirana Kandell zna suprotno.

Na svojem blogu objavila je post naziva ‘The Story Behind My Pink Wall’ i otkrila zašto je dnevnu sobu uredila kao da u njoj živi lutka Barbie. ‘Boju sam odabrala nakon večere s prijateljicama. One su nedavno posjetile izložbu Human Condition u bivšoj bolnici u Los Angelesu i čule vrlo zanimljivu nformaciju. Ispričale su mi da u sklopu nje postoji jedna ružičasta soba te pojasnile da se radi o Baker-Miller nijansi ružičastoj. Točnije, o nijansi za koju je znanstveno dokazano da smiruje i smanjuje apetit – objasnila je Kendall Jenner.

NIje dugo trebalo da njez čin dobije brojne kritike. Puno je onih koji se zgražaju nad bojanjem sobe u ružičasto s ciljem suzbijanja apetita. ‘Mrzim celebrityje i ovo nakaradno društvo’, ‘Kendall mladim curama poručuje da se uz ružičastu boju moraju izgladnjivati i biti slične njoj’, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

kenny's pink xmas

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

before

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj