Karantenski baby boom kreće sa Zaynom i Gigi!

30/04/2020

Beba još nije ni blizu dolaska na svijet, ali je svijet zato uvjeren kako će u pitanju biti najslađa beba ikad!

Kada je prije otprilike 24 sata lansirana bomba kako Gigi Hadid i Zayn Malik očekuju svoje prvo dijete, vijest je umalo srušila internet. Razgaljeni obožavatelji krenuli su slati riječi podrške i čestitke, a procurila je i željno iščekivana informacija o bebinom spolu.

Ako je vjerovati informacijama koje prenosi Entertainment Tonight, poznati model i pjevač postat će roditelji malene djevojčice za koju je svijet uvjeren kako će biti najslađa beba u povijesti. 

Izvor ET-a je dodao kako Gigi i Zayn ne mogu biti uzbuđeniji nego što jesu i kako su izvan sebe su od sreće, te kako se nisu osobito nadali dječaku ili djevojčici. 'Nije im važno koji je spol u pitanju, ali im je drago što znaju kako bi se mogli pripremiti za bebin dolazak', objasnio je neimenovani izvor. 

View this post on Instagram

❣️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Prije svega nekoliko dana internet je bio uvjeren kako je Gigina proslava 25. rođendana ujedno bila i baby shower te kako par očekuje dječaka jer su baloni bili privezani plavom vrpcom, no ispostavilo se kako je istina nešto drugačija, barem što se spola tiče.

Sada kada znamo sve informacije, bacamo se na kladionice u nadi da ćemo uspjeti predvidjeti koje će ime nadjenuti malenoj princezi!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj