Svi smo mi Kaley Cuoco nakon što je doznala da nije dobila Zlatni Globus

03/03/2021

Glumica je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za seriju ‘Stjuardesa’ kao i za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji.

Iako je dobro poznajemo iz vječne serije ‘Teorija velikog praska’, Kaley Cuoco svojom je pojavom u mini seriji ‘Sjuardesa’ itekako pokazala da zna glumiti više od ‘tipične plavuše’.

Srećom, to su prepoznali i članovi HFPA-a koji su je nominirali u čak dvije kategorije gdje se imala priliku boriti protiv Lily Collins (Emily in Paris), Elle Fanning (The Great) i Jane Levy (Zoey’s Extraordinary Playlist). Ipak, nagrada je pripala ni manje ni više nego Catherine O’Hari za njezinu briljantu glumu u humorističnoj seriji ‘Schitt’s Creek’.

Kao odgovor na gubitak, Cuoco je na Instagramu podijelila sliku sebe dok sjedi na podu, pije šampanjac i jede pizzu, okružena kolačima, tjesteninom i cipelama koje je odavno izula.

View this post on Instagram

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


“Željela bih se zahvaliti… ma nije bitno!
”, našalila se u opisu fotografije.

Objava je popraćena nizom komentara njezinih obožavatelja i, iako smo uvjereni kako Cuoco nije doista bila previše razočarana činjenicom što je nagrada pripala njezinoj kolegici, zanimljivo je i to da je nagrada pripala nekome koga je Cuoco samo nekoliko dana ranije imala čast i priliku upoznati uživo, a da bi stvar bila još bolja, glumica je priznala kako je riječ o njezinom velikom idolu.

“Svatko tko me poznaje zna koliko mi ovaj trenutak znači. Konačno sam upoznala svoju kraljicu komedije #catherineohara i ona je sve čemu sam se ikada nadala.’

View this post on Instagram

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


Neovisno o njezinom izboru hrane (koji, BTW obožavamo!), Cuoco u svojoj zanosnoj Oscar de la Renta haljini nije izgubila ni trunku šarma, a čini se da je glumica itekako bila spremna slaviti te večeri - bez obzira na ishod događaja.

View this post on Instagram

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj