Kako su nas Arija Rizvić & Rade Radolović raspametili

29/04/2020

7 stvari koje smo sinoć čuli na Cosmo Insta Blind Chatu

Ako ste sinoć, u utorak 28/04/20 u 21h navečer bili budni i buljili u Instagram (kao mi:), možda ste vidjeli Ariju i Radu kako vode prvi Cosmo Insta Blind Chat.

Ako niste, tko vam kriv! (Zapravo, možete ga pogledati u cijelosti na CosmopolitanHrvatska Instagram profilu ). 

View this post on Instagram

Evo nas i u animaciji. Veceras se live druzimo u 21h na IG profilu @cosmopolitanhrvatska ! ✨

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic) on

Njezino ime je Arija Rizvić, a njegovo Rade Radolović. Osim što im oboma prezime počinje na slovo R, oboje su glumci, oboje mladi i svestrani, i oboje glume u istoj seriji (‘Drugo ime ljubavi’). No, unatoč svemu, a nikada nisu progovorili niti riječ. Dobro, ne baš doslovno, ali nisu kada je u pitanju razgovor na Instagram Cosmo Blind Chatu!

Ovo je naš izbor 7 sinoćnjih provala, šala & pošalica, ali i pametnih misli Arije Rizvić i Rade Radolovića—bez cenzure.

Cosmo Blind Chat Kako su nas Arija Rizvić & Rade Radolović sinoć raspametili

 

1. “Lijepa Arija, i čupavi Rade!”, komentirao je glumac kada je vidio da se Arija za Cosmo Blind Chat sredila (što pozdravljamo), ali i kako se on malo manje (što isto pozdravljamo:) “Aaaaa, nisi se obrijao?!”, komentirala je Arija između ostalog. Ali u svakom slučaju, sada je gotovo: Radu Radolovića će Cosmo odsada pamtiti kao “čupavi Rade”.

2. “Fali mi more u izolaciji”, rekao je Rade, koji je poznat po tome što voli plivati u moru čak i zimi. “Ali zato se tuširam u hladnoj vodi kad’ mi se da, tako održavam imunitet,” otkrio je Radolović Cosmonautima & Cosmonautkinjama koji su pratili Insta Blind Chat.

View this post on Instagram

Da sam sad u Puli (ili bilo kojem gradu na moru) samo bi se kupao po cijele dane #kupajsezimizazdravljenebrini #BOLJEODLJETA

A post shared by Rade Radolović (@rade_radolovic) on

 

3. “Ja sam sva u šljokicama i cvjetićima, pogotovo sada u ovoj situaciji”, rekla je Arija Radetu kad joj je odao kako provodi dane, i što gleda na Netflixu: “Dokumentarce, puno dokumentaraca, a gledam i neke popularne serije, kao što je Casa del Papel, a tu i tamo me opere pa Black Mirror, Dossier X, gledam i teorije zavjere”, na što je Arija rekla: “Ne, ja to ne mogu - previše mi je ružnih informacija.”

4. “Ja nisam Šiško, ja sam Rade!”,odgovorio je Radolović jednoj Cosmonautkinji koja ga je pitala koju ima dioptriju, oslovivši ga sa Šiško, što je ime policajca čiju ulogu tumači u seriji ‘Drugo ime ljubavi’. (A ako ste kinky i doista vas zanima koliku dioptriju ima Rade, pogledajte video:)

View this post on Instagram

Udah - izdah #friendship#palmtrees

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic) on

 

5. “Interesantno mi je kada ne netko oslovi sa ‘Maja Krpan’!”, komentirala je Arija kad ju je Rade pitao kako se nosi s time da je publika doživljava kroz uloge iz TV-serija i kazališnih predstava. “Ali to mi je jako simpa, jer razumijem, mi smo njima svaki dan na TV-ekranima, pa je normalno da te publika poistovjeti s ulogom, ali mi smi ipak neki drugi likovi u stvarnom životu.”, odala nam je Arija.

6. “Planiram furati dvije karijere pararelno”, rekla je Arija kada ju je Rade pitao kako se desilo to da je ona i povezala glumu i režiju. “Prirodno! Meni je gluma produžetak redateljske karijere, i obrnuto. Na Akademiji sam završila Režiju, i uvijek sam glumila u svojim predstavama.”

7. “Ja da počnem pjevati, mislim da bi se svi ovdje razbježali!”, rekao je Rade kada je Arija spomenula svoju ulogu u HNK predstavi ‘Faustov Mefisto’ redatelja Marka Jutage ‘ ansambla, gdje s bendom uživo i pjeva! Na nagovor Radolovića, Arija je pratiteljima Cosmo Insta Blind Chata otpjevala i jednu pjesmu (ariju:) iz predstave (koja zvuči sjajno)!

Ako vas zanima još pikanterija iz Cosmo Insta Blind Chata s Radom & Arijom, možete ga pogledati u cijelosti na CosmopolitanHrvatska Instagram profilu). 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj