Kako je Céline zagrilila hamburger Katy Perry?

09/05/2019

Ovo je naša najdraža Met Gala fotografija.

Da, Céline Dion je na Met Gala večeri srela je Katy Perry i odlučila je okusiti njezin—hamburger!

Celine Dion

Vidjeli ste našu galeriju najluđe modne večeri sezone, Vogue humanitarnoj večeri Met Gala koja je ove godine bila na temu, i sigurni smo da ste svi pronašli svoje best-dresssed i worst-dressed favorite, kao i mi.

Katy Perry

Ipak, kada govorimo o temi kempa, pretjeranjivanja, namjernog kiča, humora, i ostalih zabavnih stvari, zapravo nije pravedno ocjenjivati styling po klasičnim kriterijima. U ovom slučaju, kriterij kempa je zapravo—tko se obukao najsmiješnije!

U tom slučaju, najsmiješnije se definitivno odjenula—Katy Perry. Zamislite samo kako je bilo nositi luster (točnije, dva lustera!) na glavi i hodati stepenicama Metropolitan muzeja!

No, nakon red carpet defiliranja stepenicama, tijekom večeri se Katy Perry iz lustera preodjenula u hamburger, i takva srela Céline Dion.

CELINE DION KATY PERRY HAMBURGER 1

Céline se toliko obradovala staroj prijateljici Katy da ju je odlučila zagrliti i poljubiti. I tu su se stvari zakomplicirale. Prvo ju je primila za meso, no to nije uspjelo, nakon toga za salatu, no nikako je nije uspjela obujmiti rukama, niti joj se dovoljno približiti da bi joj dala pusu.

CELINE DION KATY PERRY HAMBURGER 2

Na kraju, Céline je ipak uspjela nešto od toga, a tome svjedoči ova fotografija koja je definitivno—naša najdraža fotografija s Met Gala večeri 2019.

CELINE DION KATY PERRY HAMBURGER 5

Bravo, Katy, i bravo Céline!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj