Kako je Blake izgubila 27 kilograma nakupljenih u trudnoći

14/02/2018

Ima odličan savjet za sve mame koje žele dotjerati liniju...

Blake Lively nedavno je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako njezino tijelo izgleda nakon poroda. I nije tu bilo lažne skromnosti niti skrivenih namjera da natrplja nekome u nos koliko dobro se može izgledati i nakon bebe, već samo dobra namjera da potakne i druge mame da na zdrav način krenu u borbu s nakupljenim kilograma.

Na slici na kojoj pozira uz svog trenera Dona Saldina, čini se kako je uspjela vratiti figuru kakvu je imala prije, i to nakon otprilike godine i pol dana od poroda.

Na svom je profilu u svom prepoznatljivom sarkastičnom tonu napisala: 'Čini se kako ne možeš izgubiti 27 kilograma koje si prikupio u trudnoći scrollajući po Instagramu i pitajući se zašto ne izgledaš poput bikini modela.', a k tome se zahvalila i svom treneru te dodala kako je ponosna što je nakon 14 mjeseci izgubila ono što je skupljala tijekom njih 9.

I njezin je trener izjavio kako je silno ponosan na nju te nadodao kako je najvažnije ne zaboraviti da je potreban naporan rad kako biste izgledali kako ste izgledali prije. Nakon prve trudnoće, Blake je bila primorana ranije dotjerati liniju zbog snimanja filma 'The Shallows' u kojemu je većinu vremena samo u bikiniju, a da bi u tome uspjela, imala je dva osobna trenera i nutricionista.

2

Dodala je i kako je apsurdno što se od žena očekuje da nakon poroda izgledaju kao Victoria's Secret modeli, ali da je konkretno u njezinom slučaju to bio njezin posao. Nakon druge trudnoće, stvari su ipak bile značajno drugačije. Mogla je posvetiti dovoljno vremena brizi da suvišne kilograme izgubi na zdrav način i to je upravo ono što je i učinila.

Nadamo se samo da će se sve mame koje se žele 'dovesti u red' inspirirati njezinim primjerom. Nitko ne očekuje čuda, nitko vam ne štopa vrijeme. Ako vi vjerujete da ćete se osjećati bolje nakon gubitka kilograma, uhvatite se u koštac s njima, ali naravno, na zdrav način. Za početak, skratite vrijeme scrollanja po društvenim mrežama.

Fotograije Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj