JoJo se vraća!

19/10/2016

"Tjerali su me da smršavim prije izdavanja novog albuma!" S novim albumom, JoJo se obračunava s prošlošću, alkoholizmom, depresijom, i starom izdavačkom kućom od koje je pobjegla. Ovo je njezin comeback!


Tko se sjeća JoJo?

Njezin hit “Leave (Get Out)” obilježio je srednjoškolske dane jedne pop-generacije. Bilo je to 2004. godine i tada je imala samo 14 godina. Sa svojom prvom pjesmom, JoJo je osvojila nekoliko nagrada, svjetske pop top-ljestvice, uključujući i Billboard, a njezin prvi album prodao se u 4 milijuna kopija.12 godina kasnije, nakon nekoliko poluuspješnih albuma, glumačke karijere, i sudskog procesa u kojem je uspjela promijeniti izdavačku kuću, JoJo je zrela pop-umjetnica koja nam predstavlja svoj novi album “Mad Love”.

JOJO MAD LOVE

U inetrvjuu za Entertainment Tonight, JoJo je izjavila kako je imala uspona i padova, no da je odlučila promijeniti sve kada ju je bivša izdavačka kuća tjerala da smršavi prije izdavanja rtada planiranog novog albuma. Nasreću, JoJo se uspjela riješiti stare izdavačke kuće, Blackground Records s kojom je kao maloljetnica potpisala ugovor koji je trajao dulje od 7 godina (što je protuzakonito po njujorškom zakonu koji kaže da su takvi ugovori potpisani sa maloljetnicima koji traju dulje od 7 godina - nevažeći), i zadovoljna je novom, Atlantic.

“Bila sam depresivna, previše sam pila jer sam htjela pobjeći od sebe i svoje depresije. Tada sam shvatila da moram nešto promijeniti”, izjavila je JoJo u intervjuu.

Prvi singl s novog albuma je duet sa Wiz Khalifom kojim se JoJo očigledno obračunava s prošlošću: “F#$% Apologies”.Ipak, s novog albuma, nama se najviše sviđa pjesma “Music” u kojoj JoJo otkriva svoj zatomljeni pjevački potencijal.


Dobrodošla natrag, JoJo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj