J.Lo uči Shakiru kako se drma guzom?

06/05/2020

Na Instagramu objavljena njihova prva zajednička proba za SuperBowl.

Jennifer Lopez, žena koja zna da nam sada više nego ikada treba fora sadržaj, objavila je zanimljivi video-sadržaj na svom Instagramu. Ako ste slučajno zaboravili, J.Lo & Shakira rasturile su na Superbowl nastupu u veljači 2020., a J.Lo je upravo sa cijelim svijetom podijelila video koji prikazuje njihovu prvu probu zajedno.

Uz objavu, J.Lo je napisala: “Ne mogu vjerovati da je već prošlo 3 mjeseca od #SuperBowlLIV #Halftime Show! ✨✨ Toliko toga se desilo od onda, ali htjela sam s vama podijeliti ovaj zabavan pogled iza kulisa naše prve probe zajedno s plesačima i @Shakirom❤️."

Ne samo da su snimke prilično fascinantne za gledanje (posebno za nas ljude koji ne znamo plesati), već u video objavi (5) možete vidjeti Jennifer kako podučava Shakiru njezinoj tehnici drmanja, što je prilično ikonično.

JLO SHAKIRA SUPER BOWL SUPERBOWL-0496142770

U trenutku kada se Shakira i Jennifer nalaze se na vrhu pozornice, J.Lo se okrene Shakiri i kaže joj slijedeće: "Ja to radim koljenima. Drmam koljenima. Kad drmaš koljenima, i guza se trese." A onda je još k tome rekla i slijedeće: "Majka me to naučila kad sam imala četiri godine."

Totalni LOL! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj