Jeste li upoznali novog dečka Taylor Swift?

18/01/2019

"Nitko nije!"

Taylor Swift i njezin dečko Joe Alwyn su nevjerovatno tajnoviti otkada su u vezi (a to je već skoro 2 godine), a Joe je nedavno u inervjuu za The Look rekao da nema problem s time što ljudi misle da je to čudmno.

U inetrvjuu, novinar koji ga je intervjuirao, kaže da je Alwyn "agresivno i odlučno normalan" i da nema osjećaj da se za privatnost treba boriti, iako je u vezi s Taylor. Evo što je točno rekao:
"Ne mislim ništa drukčije od drugih ljudi. Ne mislim da bi svaka osoba koju sretnem na ulici trebala ispričati sve o svom životu u detalje, pa stoga zašto bih ja? I onda mi netko kaže da sam 'čudnovato privatna osoba'. OK, ali ja mislim da to nije tako. Ja mislim da to znači biti normalna osoba."

Zapravo, ono što nam Joe kaže jest da ima pravo na privatnost kao i svaka druga osoba na ovom svijetu. No, ima jedna važna stvar u ovome svemu, a to je: Joe, ti si novi dečko od Taylor Swift! Moraš nam nešto dati!

joealwyntaylorswift-0404802412Iako postoje fotografije gdje su Taylor i Joe zajedno, primjerice, na dodjelu nagrada Golden Globes, pojavili su se odvojeno.

OK, Joe, razumijemo, ali ne razumijemo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj