Jessica Biel je upravo objavila no-make-up selfie

09/08/2019

Bez šminke, bez filtera.

Čini se da Kylie Jenner nije jedini celebrity na svijetu koji ima hrabrosti objaviti selfie na Instagramu bez šminke. Trendu objavljivanja no-make-up selfieja pridružila se i Jessica Biel, koja je prije nekoliko trenutaka objavila svoju fotku s naočalama (za vid) bez trunke make-upa. Zbog čega je točno Jessica odlučila prekinuti seriju isječaka iz svog glamuroznog života u kojem izgleda kao prava holivudska zvijezda? Zbog #ShareStrong.

Naime, model Kate Upton pokrenula je #ShareStrong inicijativu koja osnažuje i uzdiže žene na društvenim mrežama. Jessica je, čini se, prvi celeb koji se pridružio ovoj inicijativi, a u svojoj je objavi objasnila zbog čega se priključila projektu Kate Upton. “Danas širim malo ljubavi prema sebi sa nula filtera i nula make-upa za moju @KateUpton. Ona je na zadatku da potakne svakoga da se odjeća snažnije i voli sebe *takve kakvi jesu* …i ja sam počašćena što mogu pomoću prenijeti tu poruku,” napisala je u IG objavi. “Tagirajte nekoga i šaljite dalje ❤️#ShareStrong.”

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Jessica Biel (@jessicabiel) le

U originalnoj objavi, Kate Upton je rekla da je inspiracija za #ShareStrong bila ženama dati priliku da podijele svoje unutarnje borbe i osobna iskustva u pozitivnom okruženju.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kate Upton (@kateupton) le

I, hoćete li se pridružiti? 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj