Bennifer, please, nemojte nikad više prekinuti!

29/07/2021

Od 0 do rastapamo se više od njih dvoje nego od celzija u zraku, koliko su slatki?!

18 je godina prošlo otkako je krenula njihova romansa. Nakon godinu i pol veze, prekinuli su 2004. da bi sada ponovno nastavili pisati svoju ljubavnu priču, a sreća koju obožavatelji diljem svijeta proživljavaju neočekivani je izvor veselja za koji nismo ni znali da nam je potreban dok se nije dogodio. Vjerujemo da nismo jedini koji toliko uživaju gledati ih (ponovno) zajedno?!

2

Iako je u početku njihova nova veza bila samo u sferi špekulacije, objave na Instagramu, rekreiranje one slavne preseksi fotke iz njenog spota 'Jenny from the Block' i naposljetku paparazzi fotografije koje su ulovile Jennifer kako šeta Monacom s ogrlicom sa slovima BEN oko vrata, i više su nego dovoljna potvrda kako su se među njima rasplamsale stare iskre.

4

3

Osim što je probudila svu nestašnu nostalgiju iz vremena kada su prvi put bili zajedno, činjenica da Jen zapravo nosi ime svog dragog na ogrlici je prepreslatka. Jesmo li spomenuli koliko nam je drago vidjeti ih ponovno zajedno?

I da, prije nego zaboravimo, želite li i sami rekreirati ovo seksi vacay izdanje (nećemo se lagati, znamo da želite) koje je Jennifer prošetala, iskopali smo gdje možete ubosti ovu preslatku haljinicu koja dolazi u 5 boja, između ostalog i bijeloj koju je i sama Jen odabrala. 

5

Mia Elliott

Novo

Komentiraj