Jennifer Lawrence pada drugu godinu zaredom

03/03/2014

Više nismo sigurni što je točno uzrok njenim padanjima na crvenom tepihu...

Pomno prateći crveni tepih i još jednu dodjelu nagrade Oscar, nismo mogli ne primjetiti kako je Jennifer Lawrence izgubila tlo pod nogama drugu godinu zaredom. Ponovno u Diorovoj haljini. Ponovno na dodjeli Oscara.

2

Prošle godine svakako bismo mogli okriviti tremu, uzbuđenje, stepenice i haljinu koju je doista trebalo moći nositi, no ove nam godine nije baš najjasnije što je točno pošlo po zlu. Njen ovogodišnji pad nije djelovao elegantno, graciozno i mogli bismo reći filmski, poput onog prošle godine, on je bio spontan, vrckav, dogodio se nakon samog izlaska iz auta i dolaska na crveni tepih. Zapravo ga je u početku jako mali ljudi i primjetilo, no kako je Jennifer sada već poznata po padovima na dodjeli Oscara, sigurni smo da će i drugi pad biti jednako poznat kao i onaj prvi.

3

Možda doista i je kriva haljina. Jennifer je nosila Diorovu kreaciju, budući da je njihovo zaštitno lice, no moramo priznati da nas je haljina pomalo ostavila ravnodušnima. Od nje smo svakako očekivali više. Iako se Jennifer ne može pronaći niti jedna jedina zamjerka što se njenog izgleda i haljine tiče, jednostavno smo očekivali više. No, kao što smo rekli, unatoč tome što je i sinoćnja haljina bila divna i što joj je stajala kao salivena, možda su tandem Jennifer i Dior sami krivi što haljina ove godine nije ostavljala bez daha. Jer mora se priznati da su prošlogodišnjim odabirom letvicu postavili nebu pod oblake.

Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj