Jennifer Aniston i David Schwimmer otkrili su ogroman detalj sa snimanja ‘Prijatelja’ (malo vrištimo)

27/05/2021

Samo jedan maaaali spoiler s od danas dostupne nove epizode na HBO-GO.

Da, znamo, ponovno okupljanje je live i to tek nekoliko sati, ali stvarno više ne možemo dočekati! Prepuno super zanimljivih informacija i stvari o kojima nismo imali pojma, jedan nam je podatak posebno neodoljiv.

Naime, tijekom razgovora o snimanju prve sezone ‘Prijatelja’, Jen Aniston i David Schwimmer oboje su priznali kako su njihovi osjećaji na setu jedno vrijeme bili itekako pravi.

ross rachel

Nakon što je James Corden glumcima uputio pitanje je li itko od njih ikada bio u vezi u stvarnom životu, prvi su se javili Aniston i Schwimmer.

“Hmm da, David”, rekla je Aniston neugodno upirući prstom u glumca koji je utjelovio Rossa.

“Pa da, tijekom prve sezone, bio sam strašno zaljubljen u Jen”, odgovorio je.

“Bilo je uzajamno”, složila se Aniston.

zagrljaji

Točnije, glumci su objasnili kako su dulje vrijeme skrivali intenzivne osjećaje jedan prema drugome, međutim ništa se nije dogodilo budući da je timing uvijek bio pogrešan odnosno netko je od njih dvoje uvijek bio u drugim vezama, a to je bila granica koju jednostavno nisu htjeli prelaziti.

Da bi stvar bila bolja, toga su bili svjesni i njihovi kolege. Štoviše, Matt LeBlanc (Joey), dodao je kako se sjeća da je Schwimmeru rekao kako bi bila prava šteta da im prvi poljubac bude onaj pred kamerama.

Sad nam je i jasnije zašto je taj nezaboravan poljubac u Central Perku bio toliko strastven i djelovao tako stvarno. Zato što je on to definitivno i bio. Wow!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj