Jedina pjesma koja nam je ovih blagdana na repeatu!

25/12/2020

Za mnoge ovi blagdani izgledaju potpuno drugačije nego su se nadali i priželjkivali, a za sve njih, tu je najljepša moguća kapljica utjehe!

2020. mnogi će pamtiti kao tešku, izazovnu, napornu i, ako ćemo iskreno, sigurni smo da bi ju velika većina zapravo radije zaboravila. Upravo ne bi li je učinili koliko toliko ljepšom, u njezinim su počecima s prvim danima karantene Benjamin Strike i Luka Vidović pokrenuli divan projekt imena Drop of Comfort u kojem su, tijekom mnogih mjeseci ugostili mlade glazbenike ne bi li nam glazbom uljepšali svakodnevicu. 

O nekima od njih pisali smo i ranije, a ovih blagdana, kao najljepše iznenađenje, stigla je i suradnja Luce i Filipa Pavića, dvoje iznimno talentiranih mladih kantautora koji su obradu poznatog božićnog klasika 'Silent Night' posvetili svima onima koji su ovih blagdana odvojeni od svojih voljenih, a neki možda i potpuno sami. Iskreno se nadamo da je ovogodišnji scenarij prvi i posljednji takav u našim životima, a sigurni smo da će ovaj predivni cover podariti svima toliko potrebnu utjehu - nama je na repeatu, a tamo će se zadržati još barem neko vrijeme.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj