“Ja sam Kendall Jenner i imam vag___!”

20/03/2018

Kendall Jenner u novom spotu glumi Chris Browna u tijelu Kendall Jenner? Bez brige, sve ćemo vam objasniti.

Na Youtube kanalu repera Chris Browna, i malo manje slavnog repera Lil Dickyja, dogodilo se ovih dana nešto crvo zanimljivo. Objavljen je spot “Freaky Friday”, jedna od najboljih ideja koje smo ikada vidjeli. Osim Lil Dickyja, repera poznatog po autoironičnom humoru u kojem se često ruga sam sebi, i ultimativnog “enfant terriblea” Chrisa Browna, u spotu nastupaju i DJ Khaled i Kendall Jenner.

lil-dicky-chris-brown-freaky-friday-1000w-2

Spot za pjesmu “Freaky Friday” do danas (20.03.2018.) skupio je točno 14,820,061 pregleda, a inspiriran je istoimenim filmom iz 2003. sa Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan u glavnim ulogama, u kojem dvije protagonistice mijenjaju tijela na jedan dan.

Jamie se budi kao Linday, a Lindsay kao Jamie. Isto tako, posredovanjem “čarobnjaka iz kineskog restorana”, Lil Dicky se jednog jutra budi kao Chris Brown, a Chris Brown kao Lil Dicky. Okružen glamurom, lijepim ženama, sportskim automobilima, fanovima koji ga obožavaju, u golemoj luksuznoj vili, Dicky (u tijelu Chrisa) uživa u svom novom tijelu: “Jako sam kul i znam plesati! / Upravo sam bio na FaceTimeu sa Kanye Westom! / Pitam se smijem li sada govoriti riječ ‘nigga’?”, kaže “Chris Brown” u pjesmi. Dok se gleda u ogledalo, “Chris Brown” uživa u svojem gipkom tijelu, plesnom talentu, i u krevetu uživa s lijepim djevojkama. S druge strane, Chris Brown u tijelu Lil Dickyja, čiji je život normalniji, ne jure ga paparazzi, nitko ga ne prepoznaje na ulici, i stalno ga zove mama na mobitel,  brzo se počne dosađivati u novom tijelu.

lil-dicky-chris-brown-freaky-friday-video

Nakon što je objavio sliku svog penisa na Twitteru & Instagramu, naizgovarao se riječi “nigga”, potrošio brdo novaca i nauživao se jetsetterskog života, “Chris Brown” na kraju dana susreće Lil Dickyja, i svatko se vraća u svoje tijelo.

No, spotu nije kraj, jer Lil Dicky sada postaje Ed Sheeran, potom DJ Khaled i na kraju Kendall Jenner.

kendall-jenner-chris-brown-music-video

“Šlag na kraju je bila Kendall," otkrio je Dicky za časopis Billboard. “Njezin segment snimili smo u kući Kris Jenner i bilo nam je jako zabavno!”

Naime, kada Lil Dicky zamijeni tijela sa Kendall Jenner, ona kaže: “O, moj bože, ja sam Kendall Jenner i imam vaginu! / Idem sad to odmah istražiti / Sada ću napokon razumjeti unutarnje funkcioniranje žene!”

Spot obavezno pogledajte ovdje:

Foto: Youtube

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj