Izlazi li novi album Taylor Swift?

11/08/2016

Što nam to poručuje njezina izdavačka kuća?

Taman kad smo pomislili da se Taylor drama počinje smiritvati, njezina je izdavačka kuća potpalila vatru glasinama o dolasku novog albuma.

Naime, prije nekoliko dana, Scott Borchetta, CEO i predsjednik izdavačke kuće Big Machine, tweetao je jedno veliko „NOPE“ kao odgovor na špekulacije o dolasku Swiftinog šestog albuma koji bi se trebao dogoditi u narednih nekoliko mjeseci.

Nije čudo da nam tu nešto smrdi, budući da je Tay Tay izdavala novi album svake druge godine na jesen počevši 2006. godine. Njezin posljednji album, slavni „1989“, izašao je u listopadu 2014.

Ne smijemo zanemariti kako je Taylor i javno odlučila uzeti predah od glazbe za NME priznajući kako joj se čini da se ljudi od nje moraju odmoriti. Ipak, to ju nije spriječilo u stvaranju popularnog hita „This Is What You Came For“ zajedno s bivšim dečkom Calvinom Harrisom, niti joj je ta odluka stajala na putu da repa na pozornici s Nellyjem, pa čak i glumi u nekoliko reklama za Apple Music. Kako god bilo, nama definitivno ne treba predah, a njezini obožavatelji nastavljaju vjerovati kako nas Taylor, unatoč odgovoru njezine izdavačke kuće, ove jeseni neće razočarati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj