Promo

Ivo Perkušić predstavio spot za pjesmu "Nešto u nama"

26/07/2021

Novi singl Ive Perkušića, koji već plijeni pažnju slušatelja radio postaja diljem Hrvatske dobio je svoje video izdanje. Novi Ivin minimalistički spot u prvi plan stavlja sugestivnost njegovog vokala u ovoj punokrvnoj sanremovskoj pjesmi.

Ivo Perkušić, prvi čovjek splitskog Gradskog kazališta mladih, glumac i vokalist ove godine je na Splitskom festivalu predstavio sjajni singl "Nešto u nama" na koji ne prestaju stizati pozitivne reakcije, kako publike, tako i glazbenih urednika diljem Hrvatske. Upravo zato, ova pjesma je sada dobila i svoje video izdanje koje naglašava važnost koju ova pjesma nosi za Ivu.

Novi singl "Nešto u nama" autorski je rad Ines Prajo, Arijane Kunštek i Ivana Popeskića koji za ovaj singl potpisuju glazbu, tekst i aranžman. Ova pjesma nastavlja niz Ivinog punokrvnog pop izričaja mediteranskog, sanremovskog prizvuka, kojim je Ivo već prepoznatljiv svojoj publici.

"Ova pjesma koja mi uistinu mnogo znači napokon je dobila i svoje video izdanje. Stvarno sam zadovoljan načinom na koji spot prenosi emociju pjesme, a za to je svakako jedan od najzaslužnijih Andrija Jurčević iz AP studija koji se pobrinuo za režiju, kameru i montažu.

Jako su me usrećili i mladi glumci koji se pojavljuju u spotu, a svojom su emocijom unijeli jednu dodatnu dimenziju i obogatili ovo izdanje. Iza svega je stala Croatia Records, moja izdavačka kuća i mislim da imamo spot koji će kod svakoga pobuditi bar nekakvu emociju“, rekao je Ivo o svom novom spotu.

2

Sjajne reakcije publike i kritike na Ivinu novu pjesmu ne prestaju, što pokazuje da šesta suradnja Ive i njegovog autorskog tima uistinu predstavlja uspješno glazbeno ostvarenje.

Ivo je inače zaljubljenik je u talijansku kanconu i portugalski fado, stoga ne čudi ni utjecaj ovih glazbenih stilova na njegov glazbeni izričaj. U nekoliko navrata je Ivo pjevao i s jednom od najvećih fado zvijezda današnjice, Anom Mourom, a svoj fado koncert imat će i ovog ljeta s mandolinskim orkestrom „Sanctus Domnio“ u sklopu Splitskog ljeta 11. kolovoza.

Pjesma "Nešto u nama" snažna je pop pjesma jakog emotivnog naboja, a spotom su autori uspjeli uspješno spojiti dvije Ivine ljubavi, glumu i glazbu, ističući video uratkom svu emotivnu težinu ove pjesme.

"U meni se zbio koloplet raznih profesija koje se zapravo uvijek nadovezuju i jedna drugu dopunjuju. I gluma, i ples, i pjesma su za mene složeni mehanizam koji stvara cjelinu. Glazbu volim od malih nogu, koliko nju volim, toliko volim i glumu.

Stoga mi je jako drago da se Antonio odlučio za minimalistički pristup spotu, a posebno bih želio zahvaliti svima koji su u nastajanju spota sudjelovali i na taj način mu donijeli posebnu dimenziju.", kaže Ivo.

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo