Promo

Ivana Mišerić ekskluzivno za Story: 'Postoji i taj jedan poseban frajer'

12/05/2021

Radijska voditeljica i sudionica showa ‘Tvoje lice zvuči poznato - All stars’ Ivana Mišerić potpuno iskreno govori za Story o nedavnoj smrti majke, otkriva kakav je muškarac može osvojiti te priznaje da joj je netko posebno drag. Potražite novi broj časopisa Story od danas na svim kioscima!

Da je svestrana cura, Ivana Mišerić dokazala je u jednoj od sezona showa Nove TV gdje je uvjerljivo pjevala, glumila i plesala, a to potvrđuje i u najnovijoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato - All Stars.’

- Poziv mi je došao kao lijepa vijest u ova čudna vremena. Znala sam da će biti izazovno i teško, ali istodobno i zabavno bježanje od stvarnosti s odličnim ljudima koji stvaraju ovaj show. Plus, kako nije bilo kontakta zbog pandemije, ovo mi je bila savršena prilika i opravdan razlog za ponovno druženje. Ovo nije običan poslovni izlet, ‘TLZP’ je neka nova dimenzija u kojoj su pravila igre potpuno drukčija od svega ostalog. Teško je objasniti, ali čarolija postoji - kaže nam na početku razgovora lijepa voditeljica na Otvorenom radiju. Posvjedočila nam je da nije izazov samo u što vjerodostojnijoj izvedbi.

Pričala je o ljubavi i diskretno otkrila postoji li neki poseban muškarac u njezinu životu.

2

- Ljubav je moja valuta, a oblici variraju - prema ljudima, životinjama, životu. Uvijek volim i jako volim. Nema na pola, dajem se emotivno cijela, zato me i pokreće ta sila. Emocija uvijek pobjeđuje, a zahtjevno je nekada biti veliki emotivac. Dečki iz jutarnjeg showa kažu mi da će ako ne otkrijem da su oni moji posebni muškarci, to shvatiti jako osobno. Oni me vide i osjete u svim izdanjima jer provodimo puno vremena zajedno tako da jesu moji posebni muškarci! A ima i taj jedan posebniji na kojeg vi ciljate - smije se plavooka Zagrepčanka.

Cijeli intervju s Ivanom pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 12. svibnja 2021. godine!

Cosmopolitan.hr

Novo