Instagram škola by Sarah Jessica Parker

31/12/2014

Jer sve što Sarah radi, radi sa stilom...

Sarah Jessica Parker, osim što je jedna od omiljenih nam glumica i stilskih ikona, vlasnica je i jednog od omiljenih nam Instagram profila. Njezin profil odiše elegancijom i stilo, baš kao i ona sama, a evo i što iz njenog profila možemo naučiti:

1. Vaš bi Instagram profil prvenstveno trebao uveseljavati vas! Neka bude odraz vašeg stila, vaše osobnosti, vas kao unikatne jedinke.

2. Fotografije neka budu promišljene! Probudite fotografa u sebi i pažljivo birajte kadrove, fokus i objekte koje snimate.

3. Ostanite dosljedni sebi i svom izričaju. Većina umjetnika ima neki svoj potpis na temelju kojega se lako može prepoznati o čijim se radovima radi. Ostanite vjerni omiljenim filterima i motivima.

4. Fotografije popratite pametnim tekstovima, ili barem duhovitim. Neka fotografije pričaju svoju priču, ali učinite ih još zanimljivijim anegdotama i dosjetkama.

5. Nemojte biti pretjerano egocentrični. Slobodno ponekad ubacite koji selfie, ali nemojte da fotografije vas budu jedino što se može pronaći na vašem profilu.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj