INDIRA LEVAK: 'Suprug je moja prva ljubav, a pjevanje druga'

05/01/2021

Pjevačica Indira Levak bila je gošća prvog ovogodišnjeg izdanja podcasta INSIDE STORY u režiji vodećeg lifestyle časopisa Story i novinarke Antonije Nazor premijerno emitiranog sinoć u 20 sati na portalu Story.hr i YouTube kanalu AMZ TV-a. Pogledajte što Indira kaže o mužu i glazbi, dvjema najvećim ljubavima

Story kao vodeći lifestyle brand koji prati živote slavnih kod nas i u svijetu, u sklopu svojih dobro poznatih domena magazina i portala, te projekata i evenata koji su nerijetko korak ispred drugih, pokreće i podcast pod nazivom Inside Story. Nakon pjevača Jacquesa Houdeka, komičara Ivana Šarića i pjevačice Lane Jurčević, četvrti gost kod naše Antonije Nazor bila je energična pjevačica Indira Levak.

2

'Rezime ove godine je da se ne ponovi više, jednostavno bih joj poručila: 'Gubi se stara godino, gubi se'. Za glazbenu industriju bila je to jako teška godina, nisam mjesecima pjevala. Žena od zagrljaja i od interakcije tako da jedva čekam koncerte uživo. Optimizam me ne napušta pa se nadam da će to sve biti na ljeto. Glazba je moja ogromna ljubav, zapravo suprug je prva, a glazba druga', rekla je na početku razgovora Indira koja vjeruje da će 2021. godina biti puno bolja u svim pogledima.

Osim o glazbi i ljubavi prema dizajnu namještaja, Indira je s posebnim sjajem u očima govorila o suprugu Miroslavu Levaku, a otkrila je i kako su se upoznali. 'Miro je kršan momak, ali na početku je bio jako stidljiv. Miro i ja smo se dugo poznavali, bilo smo prijatelji, no on je bio u Bjelovaru, a ja sam bila u Zagrebu pa se nikako nismo uspjeli vidjeti. No onda smo počeli puno razgovarati preko mobitela i shvatili smo da imamo iste životne svjetonazore i ista razmišljanja. I onda sam u to vrijeme otišla sama na more u Šibenik, nazvala sam Mireka i rekla mu da dođe malo k meni da se družimo i bolje upoznamo. I šest mjeseci nakon toga, postao je moj muž', otkrila je sa smijehom Indira koja kaže da sa suprugom funkcionira savršeno. 

Indira se dotaknula i showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je imala ulogu žirija, a priznala je kako su se njezine odjevne kombinacije za koje je zaslužan Marko Grubnić, itekako svidjele suprugu. 'Ma, Miro nije ljubomoran. Svidjelo mu se što je Marko istaknuo moj seksepil. Volim reći da je moj suprug najviše protifitirao jer mu se svaki vikend na vratima pojavila druga žena - dugokosa, srednjokosa..', poručila je ova 47-godišnjakinja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj