Inače, Pete Davidson je postao maneken

04/06/2019

Dobro mu ide…

Navikli smo Pete Davidsona viđati na paparazzi fotkama s njegovom bivšom djevojkom (Arianom Grande) ili kako nastupa u showu Saturday Night Live (u posljednjem showu nam je na humorističan način prepričavao kako još uvijek živi s mamom), no Pete je sada preuzeo potpuno novu ulogu: onu manekena.

Točno tako—i mi smo pomislili na istu stvar: to nije baš stvar koju biste očekivali od tipa koji za sebe kaže da je "ugly hot”, ili koji je zapravo glumac / koji je zapravo komičar. Pete je, naime, prvi puta nastupao kao model na reviji Alexander Wang Collection1 2020 u New Yorku. Ostali modeli koji su nastupali na reviji bili su, primjerice, Kendall Jenner i Kaia Gerber.

Pete je izgledao cool u običnoj bijeloj potkošulji (koja je “slučajno” otkrivala hrpu tetovaža koje ima), dvobojne hlače i šiltericu okrenutu naopačke. Čini se da je Pete svoj zadatak shvatio vrlo ozbiljno, sudeći po tome da se ne krevelji, a oni koji su na reviji bili, kažu da je publika vrištala onog trena kada ga je vidjela na pisti.

Evo kako to izgleda kada Pete hoda Wanga:

PETE-DAVIDSON-0440880582

 

Pete, što smo rekli za jezik?

PETE-DAVIDSON-0440945786

Pete među supermodelima:

PETE-DAVIDSON-0440880317

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj