Ime kćeri Blake Lively i Ryana Reynoldsa napokon je otkriveno

22/12/2016

I sviđa nam se!

Mi ne znamo za vas, ali nama je teško zamisliti par ljepši i slađi o Ryana i Blake. Oboje prekrasni i ludo zaljubljeni jedno u drugo – vi recite što god hoćete, ali oni su naši #relationshipgoals.

Pa, Blake je nedavno rodila i drugo dijete, kćer čije ime nismo uspjeli saznati sve do danas.

Naime, nakon mjeseci i mjeseci pogađanja, US Weekly je objavio kako je slavni par novorođenu djevojčicu nazvao Ines.

Da, Ines! Jednostavno i prekrasno zar ne? Volimo ovo ime i to baš zato što je elegantno, jednostavno i dostojno mlade dame koju, bez sumnje, čeka jedan jako glamurozan život. Uz to, drago nam je što Blake i Ryan nisu pratili primjer svojih kolega i svojoj djeci dali (ne)tipična imena. Da, Blue Ivy, North West, Buddy Bear i Petal Blossom zvuče super sad dok jedva hodaju, no ta će se slatka dječica jednom pretvoriti u odrasle ljude koji će morati naći posao.

Ne zna se jesu li Blake i Ryan planirali otkriti bebino ime ili je objava na portalu US Weekly proizvod curenja informacija, ali poprilično smo sigurni da je to to.
Ako ništa, bar imamo ime za kojega se možemo držati dok mama i tata ne potvrde i zaboraviti na sve one besane noći razmišljajući o tome koje će ime izabrati za svoje dijete. Ne? Samo mi ne možemo spavati? Oh.

d

Blake i Ryan tek su se nedavno po prvi put pojavili u javnosti sa svojim curicama i bili su neodoljivi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj