Imajte ten poput Beyonce

16/09/2013

Poznati dermatolog otkriva vam što mora postati vaša svakodnevna navika...

Najpoznatiji savjet poznatog dermatologa slavnih, dr. Lancera, je "manje je više". On je sam razvio tzv. The Lancer Method, koja se sastoji od pilinga, čišćenja i kvalitetne hidratantne njege. Možda ga nećete nikada osobno posjetiti, ali dr. Lancer je odgovorio na vaše vječne nedoumice i dao neke savjete kojih biste se svakako trebali pridržavati.

Najčešća beauty pogreška

godinama se već nije promijenila, a to je odlazak na spavanje sa šminkom. Osim toga, ako koristite proizvode različitih brendova zajedno, možete izazvati neugodnu iritaciju na svom licu.

Treba li vam tonik za lice

Ovi proizvodi su osmišljeni kako bi upotpunili djelovanje loših proizvoda za čišćenje lica. Nema potrebe za korištenjem tonika ako koristite dobar proizvod za čišćenje lica.

Savjet za žene u dvadesetima i tridesetima

Dobre navike vlastite njege moraju postati dio vašeg svakodnevnog života, uz sve ostale zdrave navike.

Umivati se toplom ili hladnom vodom

Toplu vodu koristite kad čistite lice ili radite piling, a nakon toga koristite hladnu vodu, kako biste zatvorili pore i uklonili crvenilo.

Pred kraj dana naše lice je previše sjajno

Razlog za to je izlučivanje loja, koji je mastan. Vaši matirajući proizvodi apsorbirat će masnoću, dok ne postanu zasićeni. Osim toga, tijekom dana raste i razina hormona kortizola u vašem tijelu, a on također potiče lučenje masnoća. Stoga, svakog dana u otrilike isto vrijeme očekujte probleme s pretjeranim sjajem.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj