Holivudski dečki koji još uvijek slušaju svoje mame

13/11/2015

Što, osim "pločica" na trbuhu i titule najseksi frajera na svijetu, imaju zajedničkog glumci Ryan Gosling, Bradley Cooper i Matthew McConaughey? Jako su vezani za svoje majke... do te mjere da ne znamo je li nam to slatko ili zabrinjavajuće. Slijedi lista najvećih maminih sinova iz tvornice snova.

Matthew McConaughey
Kad je osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu "Dobri dileri iz Dalassa", popularni Oskarovac u svom se govoru zahvalio mami Mary, bivšoj odgojiteljici u vrtiću, na tome što mu je dok je još bio početnik savjetovala da isključi televizor tj. prestane gledati druge ljude kako rade posao o kojem on sanja i - ostvari svoje snove. Kako bi mu ulila samopouzdanje, ponekad je, prisjeća se Matthew, znala i pretjerati. "U školi se održavalo natjecanje u poeziji, a ja nisam imao pojma što da napišem. Mama mi je pokazala pjesmu iz neke knjige i pitala me da li mi se sviđa. Rekao sam da da a ona je odgovorila: odlično, prepiši je! I tako sam pobjedio na tom natjecanju s pjesmom koja uopće nije bila moja". Matthew mamu redovito vodi sa svojom obitelji na crvene tepihe diljem svijeta, a koliko je otkačena mama je pokazala kad je pred gomilom fotografa, razmaknula večernju haljinu i - pokazala noge!

Bradley Cooper
Kad mu je otac Charles obolio od raka, slavni glumac se vratio kući i bio uz njega do zadnjeg dana, a nakon što je preminuo, nagovorio je svoju majku Gloriju da se doseli k njemu u Los Angeles. "Već nekoliko godina živim s mamom i super nam je. Vjerojatno zato što je moja mama jedna jako cool ženska", kaže Bradley, kojem je jako važno da dobije majčin blagoslov kad je u pitanju izbor djevojke. Za manekenku Irina Shayk očito mu je dala "zeleno svjetlo" jer se često druže u troje.


Ryan Gosling
"Za jednog muškarca imam prilično ženski mozak jer sam odrastao uz majku i sestru. Naprosto sam programiran tako da znam što vi cure osjećate i želite", za sebe kaže slavni holivudski hunk, dodajući kako i uloge u filmovima bira po tome ima li u njima neki jaki ženski lik. Možda je toliko vezan za mamu Donnu i zbog činjenice da se školovao kod kuće i da je upravo ona brinula o njegovom obrazovanju sve dok nije dobio ulogu u dječjom emisiji Mickey Mouse klub.


Justin Timberlake
U siječnju ove godine, na rođendan svoje majke Lynn, Justin je na Instagramu objavio fotografiju iz djetinjstva na kojoj su njih svoje na plaži, uz dirljivi tekst: "Sretan rođendan mom prvom partneru u zločinu i prvoj dami našeg doma. Toliko toga smo prošli zajedno i volim te više nego što se riječima može opisati. Ti si zaslužna za sve što jesam i čemu težim. Volim te mama!" Trebamo li ovome išta više dodati?

Leonardo DiCaprio
Osim što mu je često pratnja na premijerama njegovih filmova, holivudski glumac ima još jednu lijepu tradiciju sa svojom majkom Irmelin: za majčin dan obavezno je izvede na neko posebno mjesto. Ove godine proslavili su ga u hotelu Plaza, kamo ju je izveo na čaj i kolačiće. Leonardo je jako vezan za svoju majku Irmelin, a svaka njegova djevojka zna da put do Leovog srca vodi preko obiteljskog stola njegove majke.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj