Promo

HANA RODIĆ: 'U Goranovoj novoj vezi vidim interes'

12/05/2021

Bez dlake na jeziku! Čim se pojavila u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' Hana Rodić zaintrigirala je gledatelje svojom ljepotom i karizmom. O tome, ljubavnim spoznajama, novim poslovnim projektima, odrastanju i željama pričala je lijepa 24-godišnja Zagrepčanka u najnovijoj epizodi podcasta Inside Story s novinarkom časopisa Story Antonijom Nazor - kojoj je otkrila da u njezinom svijetu trenutačno postoji jedan muškarac koji joj je naročito zanimljiv.

Čim se pojavila u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' Hana Rodić zaintrigirala je gledatelje svojom ljepotom i karizmom. Njezina se televizijska romansa s Goranom Jurencem potom pretočila u stvarni život, a Hana je preko noći postala reality zvijezda. Tim više što je svoju popularnost pametno kapitalizirala i kroz lansiranje svog parfema, Youtube kanala i nekim privatnim odlukama zbog čega je njezino ime počelo 'živjeti i mimo' 'Savršenog'. Posljednjih mjeseci internet je 'zapalio' njezin prekid sa zgodnim Jurencem nakon gotovo tri godine, međusobna prepucavanja, kao i mirenje emocija jer je, naposljetku, svatko od njih okrenuo novu stranicu. 

'Mislim da se dobro nosim s ovom situacijom koja me zatekla. Na početku veze s Goranom mi je smetalo to što su svi mislili da je naša veza bila marketinški trik. Nije bio marketing, al ponekad poželim da je bio - zbog cijele ove priče koja se dogodila - rekla je iskreno Hana koja je posljednjih mjeseci intenzivno radila na sebi, samopouzdanju te je radila na tome da se ostvari i poslovno. Upravo je kroz rad na sebi dobila snagu zbog koje se danas, kako kaže, bolje nosi s nekim stvarima.

2

'Planirala sam prekid s Goranom tako da ta činjenica me nije povrijedila, ali je na neki način povrijedilo moj ego sve ono što se dogodilo. Ostavila sam Gorana 18. ožujka, a on je mene tada molio i preklinjao da se pomirimo. Odlučila sam prekinuti vezu jer sam shvatila da mi je bez njega ljepše. Ostavila sam sve svoje prijatelje i obitelj zbog njega i otišla sam u Berlin, a kada sam se vratila u Zagreb shvatila sam da sam ovdje sretnija. Ovo je moj dom', otvoreno je rekla našoj novinarki Antoniji.

'Goranu je teže pala karantena nego meni. Nedostajale su mu teretana i njegova rutina. Bio je često zbog toga loše volje. Ali, bilo pa prošlo. Iskreno, u ovu Goranovu novu veliku ljubav ne vjerujem. To je sve farsa i vidim neki veliki interes iza te njihove veze - tu ljubavi nema i nikada je neće biti', jasno je rekla Hana. Osim toga, otkrila nam je i nekoliko savjeta kako se našminkati, čuli smo kako Hana priča i japanski, a otkrila nam je i tko ju je pokrao te kako se nosi s hejterima. O svemu tome i još mnogo više, pogledajte u novoj epizodi podcasta Inside Story.   

Cosmopolitan.hr

Novo