Hailey Baldwin kaže da u samoizolaciji nikada nije bila sretnija

07/04/2020

Drago nam je da je nekome lijepo… ali heeej, lako tako!

Ne znam kako se vi nosite sa posljednjim tjednima samoizolacije ili kakvo je vaše trenutno mentalno stanje nakon što toliko dugo niste vidjeli svoju obitelj i prijatelje, ali za vašu informaciju, Hailey Baldwin, iliti gospođa Bieber, u tome uživa više nego ikad.

Tijekom Instagram Live-a u petak, Hailey je govorila o tome što ona i Justin Bieber rade u Kanadi, kako se zajedno nose s pandemijom, a ona je rekla da je "sretnija" nego što dugo vrijeme bila, u što se nikako ne možemo ufurati. Evo što je točno rekla:

“Mislila sam da ću se osjećati tjeskobno kroz ovaj proces, i bilo je nekih malih anksioznosti. Ali u isto vrijeme se pokazalo da me životna jednostavnost i vraćanje na nulu učinilo jako sretnom. Bila sam sretnija nego što sam se osjećala mjesecima samim time što sam bila u miru, tiho, bez ikakvih obaveza u rasporedu. Osjećam se stvarno povezano sa sobom i to me neočekivano učinilo sretnom. Ovdje imamo mjesta i sretni smo da imamo puno prostora za šetnju i kretanje. Čini mi se da sam u ovoj karanteni uspjela napraviti više nego što sam prije napravila u jednu godinu.!", izjavila je Hailey.

U tome im vjerojatno pomaže činjenica da Hailey i Justin imaju tu privilegiju da mogu, recimo, otići u vožnju (svojim) brodom po (svom) jezeru, voziti hoverboards i skejtbord oko (svoje) vrlo lijepe i vrlo velike kuće za zabavu:

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ha, što kažete? Lako tako, jel'da?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj