Gomezica pada na Instagramu, a diže na Youtubeu

01/03/2019

Ima novu pjesmu.

Selena Gomez upravo je objavila novu pjesmu, i drugu po redu suradnju ove godine, u obliku nove pjesme idealna za privikavanje na proljetno raspoloženje. U suradnji sa izvođačima kao što su Benny Blanco, Tainy, i J Balvin, Gomezica je naime na Youtubeu pustila novi singl "I Can't Get Enough" na kojem donosi nešto pomalo novo, a to je da njezin vokal zapravo služi kao sample pjesme koja je djelomično na španjolskom, a djelomično na engleskom.

2 dana prije nego je pjesma puštena u promet, producent Blanco je na svom Instagramu objavio preview za ” I Can't Get Enough" sa glasom Gomezice koja pjevuši gorespomenuti "mm-mm-mm-mm-mm" sample, koji će vam ostati dugo u uhu.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par @itsbennyblanco le

Gomez je već dokazala da zna pjevati na španjolskom u pjesmi "Un Año Sin Lluvia" — latino-verzija pjesme "A Year Without Rain" — kao i "Taki Taki" — pjesma DJ Snakea na kojem Selena također nastupa na španjolskom.

Pjesma Selene Gomez, koju je na Instagramu nedavno pretekla Ariana Grande, objavljena je jučer, i već sada ima 1,839,539 pogleda.

Poslušajte novu pjesmu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj