Gina u novom spotu otkrila tko joj je najbliži srcu!

29/11/2021

"...Mama vraćan ti se doma - želin opet malo biti dite."

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita "Pepeo" , ovog vikenda predstavila je spot za pjesmu "Mama" koji pršti od topline i iskrenosti. 

Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi,  u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.

2

"Mama" je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. 

Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu."rekla je Gina.  

3

Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin -  Josip Radićčlan uspješnog dvojca Valentino Bošković dok tekst zajednički potpisuju Gina i  Marko Bratoš.  Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović - Skansi.

4

"Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu." - izjavila je Gina , a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

 

Photo credit: Dora Barker

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj