Gaga zna odbrusiti

14/03/2019

Evo kako je "smoždila" glasine o svojoj trudnoći

Ako netko zna dati izjavu, onda je to majka svih Monstera, Lady Gaga. Jer, zvijezda filma Zvijezda je rođena već se nekoliko tjedana uspješno bori sa svakakvim glasinama i pitanjima, od toga zašto je prekinula zaruke sa Christianom Carinom, jesu li Bradley Cooper i ona zajedno, i što na to kaže Irina Shayk. Jadna.

Ali dobro se držala dok je novinarima objašnjavala da Bradley i ona imaju isključivo prijateljski i profesionalni odnos, a to što izgledaju kao da su zaljubljeni jedan u drugog, znači da su dobri glumci. "Ha, prevarili smo vas!", rekla je u intervjuu s Jimmy Kimmelu, odmah nakon što je dobila Oskara za pjesmu Shallow.

A ipak, ova multitalentirana umjetnica sada se mora boriti sa novim glasinama, a te su one da je trudna. I na to je odgovorila na najbolji mogući način, s dozom samouvjerenosti i sasvim dovoljno bahatosti i bunta, vrlo "gagastično", ako takva riječ postoji: "Što kažem na glasine da sam trudna?" napisala je na svom Twitteru u utorak navečer. "Jesam, ali sa svojim #LG6."

Šifra LG6 odnosi se na Lady Gaga 6, njezin dugoočekivani album o kojem se dugo već priča. Lajkamo način na koji je začepila usta tračevima o trudnoći, sa "Twitter-bombom" o novom albumu.

Već sada se priča da će gaga surađivati s producentom BloodPop, ali i s Rihannom! E, to će biti duet!

Lady Gaga, jedva čekamo, javi nam čim saznaš više o novom albumu!:)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj