Fotografija Olivije Wilde i njezine kćeri postala hit zbog optičke iluzije

02/03/2017

Najljepše su one fotografije koje nisu namještene i koje nastanu u trenutku i spontano. Jedna takva snimljena je u domu Olivije Wilde, na kojoj glumica pozira s kćeri Daisy, a igrom slučaja dogodila se optička iluzija koja je do suza nasmijala pratitelje glumičinog Instagram profila

Glumica Olivia Wilde na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz privatnog života, a sada je najnovijom fotografijom zabavila sve svoje pratitelje, a ima ih čak 2.3 milijuna. Na jednoj od najnovijih fotografija Olivia pozira sa svojom kćeri Daisy Josephineom Sudeikis.

Osim što su obje neodoljive, fotografija krije i optičku iluziju koja je na trenutak zabavila brojne pratitelje njezine društvene mreže. Naime, kako glumica rukama grli djevojčicu odjevenu u ogrtač, Daisyne ruke su skrivene ispod ogrtača i u prvi tren se čini da djevojčica ima divovsku ruku. No, riječ je samo o optičkoj iluziji i ruci njezine majke.

# #giantbabyhand 

Objavu dijeli Olivia Wilde (@oliviawilde)


Tako su brojni obožavatelji komentirali da na prvi pogled ugledavši fotografiju su ostali iznenađeni, a kada su shvatili o čemu radi nasmijali su se do suza, pogotovo s obzirom na Daisyn začuđujući izraz lica.


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj