Fantastičan novi singl splitskog benda

07/04/2020

Tate Romanova pravo je osvježenje na glazbenoj sceni, a ovih su dana izbacili svoj novi singl koji zvuči odlično, a spot izgleda još bolje!

Splitski bend Tate Romanova predstavlja "Na radiju", svoj četvrti studijski singl sa albuma koji uskoro izlazi za diskografsku kuću Croatia Records. Nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka.

Autori glazbe za pjesmu su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal benda Sara Andrić iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti. Tate Romanovu još kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju. Ovaj zanimljiv i originalan spot je režirao i montirao Milan Latković iz agencije KREAG.  

"Pjesma govori o promjenama formata života, te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre." - Tate Romanova

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj