Evo što celebi misle o svom tijelu

13/10/2017

"Ponosnija sam na to što sam uspjela skinuti kile negoli na to što sam uspjela osvojiti Oscara", izjavila je američka glumica Jennifer Hudson. Evo što o svom izgledu misle neke njezine kolegice...

Jennifer Hudson

CSC

"Svi mi stalno govore kako je super što nisam opsjednuta svojim kilama. Zašto bih bila, pa nemam ih viška?! U svijetu u kojem je gomila cura na rubu anoreksije, nas djevojke normalne težine doživljavaju kao "punije". Nisam punija, vježbam, pazim što jedem i imam kilažu koja odgovara mojoj težini i tjelesnoj građi. Samo su nažalost kriteriji danas potpuno iskrivljeni. Ali važno je da sam ja sasvim zadovoljna sobom.  (Jennifer Lawrence)

hjhjh

"Ljudi smatraju nepristojnim nekome reći da je predebeo, ali istovremeno misle da je u redu djevojci reći da je suviše mršava. E pa nije! Da, znam da imam previše tanke noge ali ne mogu to promijeniti. Koliko god da jedem, kilogrami mi se naprosto ne primaju" (Kendall Jenner)

"Oduvijek rogoborim s kilogramima. Moram jako paziti što jedem i vježbati da ne bi dobila višak. Ali volim svoje obline. Ja sam žena s oblinama i ponosna sam na njih!" (Beyonce)

FWEE

"Bi li da sam mršavija skakutala po pozornici u nekom uskom bodiju, bez ičega preko? Ne bih, moje tijelo je moja stvar, ono što publiku treba zanimati je moj glas." (Adele)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj