Dua Lipa iskoristila je neke jako zbunjujuće emojije i fanovi se pitaju: ‘Trudna si??’

22/01/2021

‘Čini se da su mi se emojiji malo obili o glavu’, nasmijala se pjevačica u nedavnom intervjuu s Jimmy Kimmelom.

Kako biste reagirali kad bi vaša frendica na Instagramu objavila fotku bez previše konteksta i s emojijima bočice za bebe, anđela, zvjezdica i medvjedića? Vrlo vjerojatno bi ju nazvali zahtijevajući daljnje informacije uvjereni kako je trudna, zar ne?

Pa, ne baš previše različita situacija dogodila se prije dva dana kada je Dua Lipa na svom Instagram profilu odlučila podijeliti fotku s plaže bez ikakvog opisa osim nekoliko poprilično sugestivnih emojija.

Nije prošlo predugo prije nego su britansku zvijezdu počeli obasipati brojnim komentarima i pitanjima, tražeći ju da potvrdi njihove sumnje o navodnoj trudnoći.

Umjesto toga, Lipa je brzo zamijenila emojije na svojoj Instagram objavi te cijelu dramu odlučila razjasniti u intervjuu s Jimmy Kimmelom, objašnjavajući kako jednostavno nije razmišljala i kako je riječ o jednom velikom nesporazumu:

“Obožavam otkrivati nove emojije i uopće nisam razmišljala o posljedicama svojeg odabira. Nakon što sam objavila fotku, počeli su pristizati komentari, a među njima i ovaj: ‘Je li trudna?’ Pogledala sam fotku, pa komentar, pa fotku, pa komentar i mislim si: ‘Pa ne izgledam trudno.’ Onda sam shvatila o čemu je riječ. Čini se da su mi se ti moji emojiji malo obili o glavu”, rekla je.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Nakon što je ispričala svoju anegdotu, 25-godišnjakinja je još jednom ponovila kako ne očekuje prinovu u skorije vrijeme niti je išta u planu:

‘Da raščistimo, nisam trudna’, rekla je Lipa.

I, iako nam ne preostaje ništa osim vjerovati pjevačici, nije moguće ne pitati se radi li se doista o nekakvoj skrivenoj poruci koju tek trebamo otkriti iako, kako i sama kaže, jednom kad bude željela podijeliti svoju trudnoću, to sigurno neće učiniti na ovaj način. Naposljetku, tko bi joj vjerovao?

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj