Nevjerojatan uspjeh Dine Jelusića: požeški roker novi je pjevač Whitesnakea!

28/07/2021

Prije punih 18 godina pobjedio je na prvoj Euroviziji za djecu, a danas s ponosom može reći kako je novi pjevač jednoj od svojih omiljenih bendova...

David Coverdale jučer je na službenom profilu benda Whitesnake objavio kako je Dino Jelusić novi pjevač ove kultne rock grupe. Pažnju frontmena legendarnih rokera Dino je privukao nastupom na zagrebačkoj Šalati kada je sa svojim bendom Animal Drive svirao kao predgrupa Whitesnakeu, a dodatna poveznica je i to što gitarist Whitesnakea Joel Hoekstra svira s Dinom u bendu Trans Siberian Orchestra.

Sa svih strana regije, ali i svijeta, ne prestaju se nizati pozitivne reakcije, a evo i što je o ovim divnim novostima napisao Dino na svom Facebook profilu: “Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”.

S obzirom na neizvjesnot s kojom zbog pandemije živimo posljednje dvije godine, još uvijek ne znamo kada možemo očekivati prve nastupe, ali se svakako nadamo da će oni stići čim prije i da ćemo negdje u našim krajevima imati priliku vrištati iz prvih redova, iskreno, s oduševljenjem, najglasnije moguće, kako to Dino i zaslužuje! 

Mia Elliott

Novo

Komentiraj