Damiano David uz ostatak Måneskina zabljesnuo u novoj Gucci kampanji (i izgleda bolje nego ikad)!

12/09/2021

Taman kada smo nakon Eurosonga i mjeseci prevrtanja fotografija pomislili kako ne može biti seksepilniji, pojavio se u novoj modnoj kampanji...

Ne znamo za vas, ali mi još uvijek nismo uspjeli iz glave izbiti Damiana Davida, karizmatičnog frontmena pobjedničkog benda Måneskin koji je nastup na Eurosongu zavrtio glavom ženama (i mnogim frajerima) diljem svijeta. I taman kad smo pomislili kako smo vidjeli sav njegov seksepil, sa svojim se bendom pojavio u novoj Guccijevoj kampanji.

Ova zločesta ekipa poznata po jedinstvenom zaobilaženju mode koja često dolazi s pikantnim seksualnim okusom odlučila ga je prikazati u svoj svojoj raskoši u novoj kampanji #GucciAria.

Slavni brend je na svom Instagram profilu napisao kako je kampanja namijenjena "hvatanju revolucionarnog i radosnog zamaha erosa kao kreativne snage koja stoji iza suvremenih slika".

Riječi su, kako se čini od strane brenda pažljivo birane - riječ eros koja potječe od Erosa, grčkog boga ljubavi i seksa, odnosi se upravo na tu silu koja povezuje to dvoje, a nerijetko se ta riječ kroz povijest koristila za prikaz senzualne intimnosti i fizičke ljubavi između muža i žene.

Talijanski rokeri koji brišu granice kao pojedinci i kao članovi benda - uvukli su eros u 2021. svojim duhom otvorenosti i tolerancije, razbijajući očekivanja seksualnosti i spola.

View this post on Instagram

A post shared by Gucci Official (@gucci)

I u svojoj su pjesmi "I Wanna Be Your Slave" progovorili o istraživanju svih aspekata seksualnosti - i svega što ste i što biste potencijalno mogli biti, a Gucci je tu njihovu filozofiju i svojevrni bunt utkao u svaku fotografiju kampanje - između ostaloga i detaljima poput uskih kožnih hlača i crnog pojasa nerijetko povezivanog sa seksualnim fetišima i suzdržanošću koje Thomas nosi na jednoj fotografiji. 

Štogod netko mislio o kampanji, jedno je sigurno - ovih će dana biti tema mnogih razgovora, i snova!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj