Daleko od očiju javnosti i među najbližima, udala se Ariana Grande

20/05/2021

Totalno netipično za zvijezdu koja je do sada baš cijelu svoju intimu objavljivala na sva zvona, zar ne?

Žao nam je, dečki (i cure!), ali Ariana Grande službeno je zauzeta, s prstenom i sve! Naime, čini se kako je pop zvijezda nedavno izrekla sudbonosno da i time postala supruga Daltona Gomeza okružena samo malom grupicom obitelji i bliskih prijatelja.

Pa, za zvijezdu koja je do sada uživala u publicitetu i vrlo javno dijelila svaki detalj o svojem privatnom životu (čak i napisala pjesmu posvećenu svim svojim bivšima!), ovo je totalno neočekivan potez, ali možda i znak da Grande ipak odrasta. Možda je konačno pronašla onog pravog, a možda je riječ o još jednom simptomu Covida… ili cjepiva? Hmm.

Podsjećamo, mladi bračni par u vezi je od veljače 2020., a pojavili su se i u Justin Bieberovom spotu za pjesmu “Stuck With U” samo nekoliko mjeseci kasnije.Čini se da su pjesmu shvatili itekako ozbiljno jer je par sada i legalno “zapeo” jedan s drugim.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Šalu na stranu, možda je upravo ta tajnost i malo više privatnosti u njezinoj vezi presudilo njezinoj uspješnosti, a možda za koju godinu budemo mrdali glavom na pjesmu Dalton Gomez (pjevačica već ima pjesmu imena “Pete Davidson”, posvećena svojem bivšem dečku). Mi se ipak nadamo da ne i želimo im svu sreću i ljubav ovog svijeta. Za pravu ljubav uvijek navijamo!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj