Dakota Johnson o snimanju seksi scena s Jamie Dornanom

16/01/2017

Glumica je komentirala glasine o svom odnosu s filmskim partnerom

Dakota Johnson za ulogu Anastasije Steele u serijalu “50 nijansi sive” obnažila se i fizički i psihički, ne libeći se dati sve od sebe za kompletan dojam na ekranu. Kako se u tom cijelom procesu razvijao njezin odnos s partnerom na ekranu, glumcem Jamie Dornanom? Glumica se otvorila za novo izdanje Voguea.

Naime, brojni medijski natpisi dali su naslutiti kako se strastveni par na ekranu u stvarnosti zapravo ne podnosi. Istovremeno, drugi natpisi daju naslutiti kako su zapravo u vezi. “Mrzimo se i u vezi smo, tako da su svi u pravu. Kako vam se to čini?”, našalila se glumica zapravo ne dajući konkretan odgovor.

A kako je bilo snimati poprilično paprene scene s njim? “Golotinja je jako zanimljiva za glumca. Jamie i ja blisko smo surađivali jako dugo vremena. Nije bilo inhibicija, sve je bilo iskreno, bilo je povjerenja. Ali, kakav rizik! Što da se ispostavilo da je potpuni kreten?”, iskrena je Dakota.


A hoće li nastaviti snimati provokativne filmske trenutke i po završetku popularnog serijala, nije opcija koju isključuje. “Hoću li prestati snimati kad mi grudi počnu visiti? Ne znam. Ne želim vidjeti nekoga u grudnjaku i gaćicama u sceni seksa. Budimo iskreni. Ljudi su goli kad se j**u.”, otkrila je Dakota svoj potpuno realni način razmišljanja, zahvaljujući kojemu je možda i dobila ulogu koja je lansirala njezinu karijeru.Elle.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj