Cristiano Ronaldo postaje ambasador TAG Heuera

30/04/2014

Nogometna zvijezda pridružuje se timu sportskih zvijezda i slavnih ambasadora renomiranog švicarskog brenda satova...

TAG Heuer, svjetski lider u prestižnim i high-end kronografima, ponosno je objavio potpisivanje dugoročnog partnerstva sa svojim novim Brand Ambasadorom - nogometnom superzvijezdom Cristianom Ronaldom!

Dvostruko nagrađivan Zlatnom loptom za najboljeg nogometaša svijeta, kapetan portugalske reprezentacije i Real Madrida - Cristiano Ronaldo pridružio se drušvu slavnih Tag Heuerovih Brand Ambasadora poput Cameron Diaz i Leonarda DiCapria, tenisačice Marie Sharapove, šampiona Formule 1 Jensona Buttona, svjetskog prvaka u rellyu Sébastiena Ogiera i drugih.

Tag Heuerovi ambasadori bili su i Brad Pitt i Uma Thurman, Tiger Woods i brojna legendarna imena Formule 1 – od Ayrtona Senne do Kimi Räikkönena, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela i Lewisa Hamiltona.

“TAG Heuer je najbolji u svom poslu”, rekao je Ronaldo, “I takav je već vise od 150 godina. Niti jedan luksizni brend nema ovako snažne veze sa vrhunskim sportom. Istovremeno - nevjerojatno glamurozan, a ujedno - poseban i nekonvencionalan brend. Mogu reći da Tag Heuer i ja dijelimo iste životne odrednice: potpuno promijneti postojeću igru, srušiti sve granice i nametnuti nova - svoja pravila. Iznimna je čast biti dio takvog snažnog i “pionirskog” naslijeđa.”

2

“Cristiano snažno i potpuno predstavlja Tag Heuerovu filozofiju”, rekao je Tag-ov CEO Stéphane Linder i nadodao: “kao i TAG Heuer, i Cristiano teži perfekciji i gura sebe i svoje granice jače i dalje od bilo koga iz svoje branše. Ovo je prvi put da ulazimo u svijet nogometa i ne može biti bolje nego da to napravimo uz Cristiana te tako otvorimo novi trend i novi način povezivanja sa svojim fanovima.”

“Sportovi su naša tradicija jer dijelimo iste vrijednosti: samodiscipinu i motivaciju, rušenje granica i nikada ne odustati. Tag Heuer je usko povezan sa sportovima još od 1920. godine kada je postao službeni mjerač vremena na Olimpijskim igrama.

Od 1928. mjerimo vrijeme na skijaškim utrkama, a od 1970. i na Formuli 1 i jedriličarskim regatama.

Dodajući ovom nizu sportova i nogomet, a posebno uz ikonu ovog sporta – Cristiana Ronalda – nevjerojatno je uzbudljivo!” – rekao je Linder.

Rođen na otoku Madeira 1985. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Cristiano Ronaldo ili CR7) profesionalno je igrao u Portugalu prije nego li se priključio Manchester Unitedu 2003 gdje je zabio 100 golova tijekom 6 godina.

Postao je najskuplji igrač u povijesti kada se priključio prestižnom Real Madridu 2009 godine. Nogometaš s najviše postignutih golova svih vremena u Portugalu i prvi igrač Europske lige sa 69 zabijenih golova u 59 utakmica tijekom 2013. Više puta osvajač Prvenstva i Kupa u Portugalu, Engleskoj i Španjolskoj, pobjednik Champions Lige 2008.g. – bez sumnje Ronaldo će nastaviti rušiti rekorde u nadolazećim mjesecima i godinama i dizati svoju igru na nove nivoe.

Christiano Ronaldo & TAG Heuer. Ruše pravila. Mijenjaju igru.

Photo credit: promo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj