Cosmo predstavlja: Veronika Rosandić & Marko Mrkić Insta Blind Chat

10/05/2020

Večeras, 21h, na Cosmo Instagramu. Čekamo vas. Bit će spektakl.

 Večeras, 21h, na CosmopolitanHrvatska Instagramu čeka vas nešto što do sada niste vidjeli. Cosmo Insta Blind Chat, uživo na Instagramu, ugostit će jednu karizmatičnu influencericu (koju možda znate kao prošlogodišnju pobjednicu natječaja Cosmo Influencerica u kategoriji Lifestyle), i jednog karizmatičnog plesača, učitelja plesa (i TV-voditelja, a i nesuđenog stand-up komičara). Njezino ime je Veronika Rosandić, a njegovo Marko Mrkić.

Veronika_Rosandić_IMG-20200509-WA0000

Sa samo 25 godina, Veronika Rosandić, s diplomom novinarstva, ima 82,4k followera na IG, i preko 100k na svom YT kanalu, a poziv influencerice shvaća vrlo ozbiljno. Možda je i znate iz igranog filma “Ideš? Idem!” u kojem nastupa s najzvučnijim imenima domaće virtualne scene, kao što su Vid Juračić, Fran Lauš, Meca Cazin, Bogdan Ilić – “Baka Prase” i mnogi drugi).

Marka Mrkića, karizmatičnog plesača i voditelja IN Magazina Nove TV, sigurno poznajete kao mentora Viktorije Đonlić u prošloj sezoni Plesa sa Zvijezdama. 27-godišnji plesač, student ekonomije, bloger i suosnivač plesne škole Lijeva Desna. Kao i Veronika, vrlo je aktivan i popularan na društvenim mrežama na kojima svojim followerima pruža dozu optimizma, i dozu humora. Posebno volimo njegovu kolekciju Instagram storyja naslovljenu “Loši vicevi”. 

Marko-Markić-IMG-20200508-WA0006

Veronika & Marko će po prvi puta sudjelovati u Cosmo Insta Live Chatu, u kojem će načeti sve teme od izolacije, fizičkog distanciranja, kako provode dane u ovim ludim vremenima, kako im Cosmopolitan u tome pomaže, te naravno, sve o njihovim popularnim IG profilima, followerima, i slavi koju su stekli na društvenim mrežama.

I.P.

Novo

Komentiraj