Cosmo predstavlja: Insta Live Chat s Lanom Jurčević!

03/04/2020

Pridružite se velikom Insta-chatu s La Lanom

Cijeli se svijet trenutno osjeća kaotično. Teško se usredotočiti na bilo što - svoj posao, čak i Netflix binganje ne pomaže. Čak i šale na temu COVID-19 (koje često i nisu baš toliko smiješne) ponekad samo pogoršavaju anksioznost koju osjećamo. Kao Cosmo redakcija, nadamo se da ćete biti u mogućnosti ostati kod kuće sljedećih nekoliko tjedana i prakticirati "društveno distanciranje" kako bismo, svi zajedno, ograničili širenje COVID-19.  

No, to ne znači da u međuvremenu moramo umrijeti od dosade!:)

Zanima vas koja je najluđa stvar koju je Lana Jurčević napravila zbog ljubavi? Uključite se uživo na Cosmopolitan Insta Live Chat s Lanom Jurčević I saznajte istinu.

(SPOILER ALERT: skočila je iz aviona!)

Vedra & smjela, Lana Jurčević, koja je nedavno potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Warner Music i pod novim umjetničkim imenom La Lana stupila u središte svjetske glazbene scene, čeka vas u subotu, 4.4. u 20h u društvu poznate radijske voditeljice I Cosmo-prijateljice Katarine Moškatelo. 

Ekipa bok, nadam se da ste mi dobro. Nisam se javljala zadnjih dana. Prije otprilike deset dana smo se aktivirali da pokušamo pomoći na neki način. Ovdje se nalazi 5 tisuća rukavica koje idu u bolnice u Zagrebu - Rebro i Dubrava, te Splitu. Pokušavamo naći dezinfekcijska sredstva i maske.”

Tim se riječima, Lana Jurčević obratila svojim fanovima u IGTV videu svog Instagram profila. Pjevačica i totalna Cosmo-djevojka, donirala je 10 tisuća kuna za borbu protiv koronavirusa COVID-19, a njezin brend La Piel po hitnom postupku proizveo je i Premium Hand Sanitizer, sprej za ruke od kojeg će također donirati sredstva. "Razbijala" sam glavu danima kako da napravim nešto i budem korisna i shvatila da najbrže i najlakše to mogu kroz La Piel,” izjavila je Lana.

Opustite se uz Cosmopolitan sutra navečer i pridružite nam se na velikom Insta-chatu s La Lanom, u društvu poznate radijske voditeljice i Cosmo-prijateljice Katarine Moškatelo. 

 Vidimo u subotu, 4.4.2020. u 20h na Cosmopolitan Hrvatska instagram profilu

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj