Cosmo predstavlja: Insta Live Chat s Jelenom Rozgom

29/05/2020

Nedjelja navečer—21h—Cosmo Instagram—ne propustite!

DRUM-ROLL, please!

Ove nedjelje, 31.05.20., Cosmopolitan & Katarina Moškatelo predstavljaju vam Cosmo Insta Chat Live—s Jelenom Rozgom!

Ona je kraljica zabavne glazbe, bivša balerina, i “jedna od najljepših žena koju sam ikad vidjela, bez šminke”, kako kaže jedna naša (ljubomorna) suradnica. Cosmo-djevojka koja je ne tako davno krasila naslovnicu Cosmopolitana, a svojedobno i bila urednica portala Cosmopolitan.hr na jedan dan, ovaj će nas vikend e-posjetiti u još jednom Cosmo Insta Live Chatu. Jelenu će u Cosmo Insta Live Chat ugostiti radijska voditeljica (i naša omiljena kulerica) Katarina Moškatelo.

2_Cosmo Insta_Chat_Live_Jelena_Rozga

Jelena Rozga needs no introduction, ali ipak. U djetinjstvu talentirana balerina, članica splitskog KUD-a Mozaik legendarne Lepe Smoje, od 1995. kada je Tonči Huljić počeo tražiti novu pjevačicu za grupu Magazin, pa sve do 2006. kada je započela samostalnu karijeru, Jelena Rozga obilježila je hrvatsku glazbenu scenu kao nitko do sada. Njezini turbo-hitovi poput Bižuterije, Nirvane, Kraljice, Moderne žene i Solo igračice, mnogobrojne pobjede na festivalima, poput Dore, ili Melodijama Jadrana i Splitskom festivalu, samo su dio njezine moćne pop-karijere koja je kulminirala s albumom i pjesmom Bižuterija 2011., iste godine kada je proglašena “prvom ženom koja je napunila splitsku arenu Spalladium s 12 000 gledatelja” i iste godine kada je dobila najprestižniju nagradu Porin u kategoriji Hit godine. Nakon toga, Jelena je snimila Dalmatinku, duet s Connectovcima, a ubrzo je uslijedila Nirvana, Razmažena, mnogi drugi hitovi, kao i njezin posljednji studijski album Moderna žena iz 2016.

5_Cosmo Insta_Chat_Live_Jelena_Rozga

Ako je suditi po broju pregleda koju Rozga uspije privući u 24 sata na svom Youtube kanalu (400,000 za spot Tsunami), nominacijama i pobjedama na Porinu, Jelena je definitivno kraljica glazbene scene, a ako je suditi po njezinoj osobnosti, ona je doista “najljepša žena na svijetu koju smo vidjeli uživo”.

CosmoCover225_Jelena_rozga

Jelena Rozga na naslovnici hrvatskog Cosmopolitana, prosinac 2016.

 

Za kraj, Kraljica, ona nije Bižuterija niti Razmažena, već Moderna žena, Solo igračica, Dobitna kombinacija, i zbog toga je Obožavam.

(Nismo mogli odoljeti a da od naslova njezinih pjesama napravimo jednu cijelu rečenicu—koja čak ima i smisla! Donekle).

Kad ste već tu, ako želite Jeleni postaviti neko pitanje, čekirajte naš IG stories!  

0DRUGA_Cosmo Insta_Chat_Live_Jelena_RozgaOKVidimo se u nedjelju, 21h na Cosmopolitan Hrvatska Instagramu s Jelenom Rozgom & Katarinom Moškatelo!

Fotografija: Mare Milin
Modna urednica: Vanja Ljubić
Make up: Simona Antonović
Frizura: Zvonimir Franić/salon Franić
Asistentica styling: Ana Debanić
Asistent fotografkinje: Milan Krkač
Obrada: Iron-i-ja
Baloni: www.balonmania.com

 

I.P.

Novo

Komentiraj