Cosmo predstavlja: Insta Live Chat s Frankom

18/04/2020

Nedjelja navečer—20h—Cosmo Instagram—vidimo se!

Predstavljala je Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2018., osvojila je brojne nagrade, za hit godine, pjesmu godine, ženskog izvođača godine, nagradu Cesarica, ima 900.000 pogleda na Youtubeu za pjesmu “On Fire”, posudila je glas Jasmini u Disney igranom filmu Aladina, žari i pali top-listama, voli putovati, tečno priča talijanski i engleski, bila je na naslovnici hrvatskog Cosmopolitana 2013. godine—dobro, Franka, ima li nešto što do sada nisi napravila?

 Cosmopolitan naslovnica Franka Batelić 2013.

Franka je 2013. bila na naslovnici Cosmopolitana, ali još nije nastupala u Cosmopolitan Insta Live Chatu!

 

"Nije bila na Cosmopolitan Insta Live Chatu"; pitate? Bez brige, to ćemo vrlo uskoro ispraviti. Baš kao što je to napravila i La Lana prije nekoliko dana (saznajte koje su najbolje provale bile ovdje), Franka će se sutra, u nedjelju, 19.04.2020 u 20 sati. pridružiti radijskoj voditeljici Katarini Moškatelo u drugom velikom Cosmo Insta Live Chatu.

franka

Jer, dok je Hrvatska u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa, Franka je također ostala doma, i prije nekoliko dana na svom Youtube kanalu objavila i spot za novu pjesmu “Nedodirljivi”. Ovaj spot—u akustičnoj verziji #ostanidoma—snimljen je u njezinom rodnom domu u Rapcu koji je za ovaj spot poslužio kao improvizirani studio, a u ovoj emocionalnoj izvedbi, Franka svira i klavir, dok je njezin brat Nikola prati na gitari i kao prateći vokal. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević.

Pridružite se Franki & Katarini Moškatelo, (usput rečeno, jeste li primijetili kako Katarina ima ugodan glas, idealan za ASMR?), a Franka će za ovaj Cosmo Insta Live Chat sve Cosmonautice & Cosmonaute počastiti uživo izvedbom pjesme “Nedodirljivi” s aktualnog albuma “S tobom”.

Vidimo se sutra, u nedjelju, 19.4.2020. u 20h na Cosmopolitan Hrvatska Instagram profilu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj